Navigationsundervisning 16/17

Navigationsundervisning starter onsdag den 7. december 2016, og vil køre over 8 onsdage fordelt frem til starten af februar + en lørdag. Onsdage vil der være gennemgang af stoffet og lørdagen vil være repetition.

Kurset er intensivt kursus og omfatter alt relevant materiale til navigationsprøven.  Derfor må der påregnes en del hjemmearbejde mellem hver undervisningsgang.

Vi anbefaler at du har mindst en sæson med praktisk erfaring, for at få det bedste udbytte.

Hvis du er ny i klubben og påtænker at tage duelighedsbevis anbefales ligeledes at vente med dette kursus til du har sejlet en sæson i sejlcenteret.

Tilmelding, bestilling af materialer og betaling SKER VED AT KLIKKE HER

Seneste tilmelding den 27. november

Underviser: Jan Schlüter.

Undervisningen og prøven er Søfartsstyrelsens teoretiske del til duelighedsprøven.

Dage hvor der er undervisning: 7/12, 14/12, 21/12, 4/1, 11/1, 18/1, 25/1 og 1/2 samt lørdag den 4/2

Tidspunkt: ovenstående (onsdage) kl. 18:30 - 21:30 samt Lørdag den 19/3 fra 10:00 til 15:00

Sted: Sejlerhuset i nordenden af havnen

Pris: Det koster 1000 DKK at deltage på kurset for medlemmer af SKS og 1500 DKK for ikke medlemmer af SKS + materialer (Op til ca. 1100 DKK) + prøvegebyr (ca. 200 DKK).

Prøvedatoer: Der vil blive givet besked om dette i løbet af kurset.

Materialer bliver indkøbt efter bestilling ved tilmelding og indbefatter :

Kort 102 U, Kattegat syd - undervisningskort

Kortpasser

Afmærkning af Danske Farvande

Søvejsregler

Duelighedsbogen

Opgaver til duelighedsbogen

Søvejsregler

Kort 1

Linial

Transportør

Hvis du selv har materialer, eller ønsker at købe det selv, er du velkommen til det. Vi bestiller på www.Weilbach.dk

Vi glæder os til nogle hyggelige aftener med navigationsnørderi.

Kontakt ifm. dette kursus:

Kortplotter