Andespil - Traditionen tro

De seneste mange år har medlemmerne i SKS mødtes i december til det traditionsrige andespil, og det skal vi naturligvis igen i år. Aftenen er altid både hyggelig og sjov – for både børn og voksne!

Vi håber derfor at se rigtig mange medlemmer og deres familier til andespil onsdag d. 13/12 kl. 18.00

Vi mødes som vanligt i restauranten hvor der bydes velkommen og Årets SKS’er uddeles.

Herefter serverer vores hovmester ’Dagens ret’ til de, der ønsker at spise. Bestilling af mad skal ske ved tilmelding til arrangementet. Pris for Dagens ret inkl. en genstand er medlemsprisen på kr. 108,-

Efter spisning, ca. kl. 19.00, skyder vi gang i andespillet, hvor vi spiller i alt 5 spil. Spilleplader sælges for kr. 25,- (5 stk. for 100,-) og gælder til de første 4 spil… og der er masser af præmier. Til 5. spil køber man nye plader, og hovedgevinsten her, er som vanligt en flot gavekurv med lækkerier.

Man er selvfølgelig velkommen til først at dukke op til andespillet kl. 19.00, hvis man ikke ønsker at spise med.

Tilmeld jer, både hvis I skal eller ikke skal spise, så vi ved hvor mange vi skal dække op til.

TILMELDING TIL ANDESPIL

Vi håber at se rigtig mange medlemmer til denne hyggelige og sjove juletradition.

Andespil